Steun Manege Gaasterland bij wederopbouw

Steun Manege Gaasterland bij wederopbouw

Manege Gaasterland is getroffen door een brand en heeft uw hulp nodig voor de wederopbouw.

Op 1 januari 2018, vroeg in de ochtend, is manege Gaasterland getroffen door een brand. In totaal werd ongeveer 30 bij 40 meter door de vuurzee verwoest. De schade aan het pand is enorm.
Ruim 20 jaar geleden is het complex door vele vrijwilligers opgebouwd en in de jaren erna uitgebreid. De komende maanden zal in het teken staan van onderzoek en aansluitend wederopbouw. Met veel vrijwilligers zal hard gewerkt worden om alles weer op te bouwen, zodat Manege Gaasterland weer in oude glorie hersteld kan worden.
Manege Gaasterland kan alleen bestaan met hulp van haar donateurs. Vandaar dat uw hulp nodig is; alle kleine beetjes helpen! Het gedoneerde geld zal gebruikt worden om Manege Gaasterland weer op te bouwen, zodat iedereen weer gebruik kan maken van het complex. Zo kunnen de reguliere lessen voor de ruim 300 leden weer worden opgepakt en alle geplande evenementen doorgaan en kunnen we een sportief 2018 tegemoet gaan.

https://www.doneeractie.nl/steun-manege-gaasterland-bij-wederopbouw/-15904

Bij voorbaat dank!

Stichting Manege Gaasterland;