Jubileumeditie SMW Gaasterland en Noordelijk kampioenschap 18/19 juni

Jubileumeditie SMW Gaasterland en Noordelijk kampioenschap 18/19 juni

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni vindt de jubileumeditie van de Samengestelde Menwedstrijd Gaasterland (SMW) plaats. Ook tijdens deze 35e editie zal het uitgestrekte terrein van Manege Gaasterland decor staan. Nieuw dit jaar is het Noordelijke kampioenschap.

 

Ruim zestig aanspanningen zullen het weekend in juni aan de start verschijnen. Dit zijn zowel pony- als paardenaanspanningen, waaronder enkele vierspannen. Op zaterdag 19 juni dienen deelnemers eerst een dressuurproef af te leggen. Vervolgens wordt een vaardigheidsparcours verreden. Zondag 19 juni bestaat uit een spectaculaire marathon. Onder leiding van parcoursbouwer Hans Bergboer zal het parcours bestaan uit zes hindernissen, waaronder een waterbak. Toeschouwers kunnen de activiteiten het gehele weekend volgen vanaf het (overdekte) terras van de manege.

 

Impulsrubriek

Geen startkaart, wél ambitie? Geef je dan op voor de impulsrubriek! Op deze manier doe je één of twee dagen mee aan het evenement. Geïnteresseerd? Geef je op via secretariaat@smw-gaasterland.nl.

 

Opgave deelnemers

Meedoen met de Samengestelde Menwedstrijd Gaasterland? Geef je dan op via de website van de KNHS (wedstrijdkalender). Vragen? Mail naar secretariaat@smw-gaasterland.nl